Inschrijvingsvoorwaarden

Home / Oemma Scouting / Inschrijvingsvoorwaarden

OEMMA SCOUTING GEEL LOGO SCOUTING
Speel, leer, wees een vriend!

1 (11)1 (1)IMG_5843IMG_65921 (7)1 (8)

Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijven en betalen
Het inschrijven moet minstens 3 weken op voorhand van het gekozen kamp gebeuren. De plaatsen zijn beperkt, zorg er dus voor dat je de inschrijving zo snel mogelijk in orde brengt. Wanneer het kind is ingeschreven, sturen we je via e-mail een bevestiging en een uitnodiging tot betaling. Zodra deze betaling gebeurd is, is de inschrijving officieel.

Inschrijvingsgeld
De prijzen zijn inclusief logement en maaltijden, en dekt ook verscheidene kosten zoals verzekerings- en administratiekosten.

(*Reis naar het buitenland omvat andere voorwaarden!)

Annulatie
Elke schoolvakantie kijken heel wat kinderen uit naar een toffe vakantie bij Oemma Scouting. De plaatsen zijn helaas beperkt. Wanneer je een jongere inschrijft voor een OEMMA-kamp, verwachten wij daarom dat hij of zij ook effectief meegaat. In het geval dat het kind door omstandigheden toch niet kan deelnemen, vragen we dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Op die manier kunnen we de vrijgekomen plaats aan een ander kind geven. Indien de inschrijving – tenzij om dringende redenen – niet tijdig wordt geannuleerd, zien we ons genoodzaakt om vanaf 10 dagen voor de start van het kamp 10 procent van het inschrijvingsgeld aan te rekenen. Vanaf één week voor het kamp wordt 20 procent van het inschrijvingsgeld aangerekend.

In geval van nood
Het is belangrijk dat we tijdens de kampperiode steeds een ouder, opvoeder of begeleider kunnen bereiken. Indien het welbevinden van het kind in het gedrang komt of een positieve kampwerking wordt verhinderd, verwachten we ook dat deze persoon in staat is het kind op te halen en zelf verdere opvang te voorzien.
Dankzij onze ervaren vrijwilligers die een grote draagkracht hebben, gebeurt het zelden dat we kinderen vroegtijdig naar huis terugsturen. Indien het toch noodzakelijk blijkt, zal dit een weloverwogen beslissing zijn van het kampteam, in samenspraak met de ouder, opvoeder of begeleider.

Beeldmateriaal
Indien u niet wenst dat foto’s van uw kind(eren) gepubliceerd worden (op website of brochure), gelieve het ons via mail te laten weten.

Vervoer
We verwachten dat de kinderen op een veilige manier afgezet en terug opgehaald worden.

Voor verdere vragen over de inschrijvingsvoorwaarden, neem gerust contact met ons op via contact@oemma.be.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search